9.7 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Palafrugell es queda sense pista de gel aquest Nadal

La pista de gel no es muntarà principalment per raons mediambientals i econòmiques

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palafrugell ha decidit després de més de 15 anys no muntar la pista de gel per Nadal. L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell aporta diverses raons per les quals s’ha pres aquesta decisió: qüestions mediambientals i econòmiques, entre d’altres. El cap de l’oposició, Juli Fernández, no està d’acord amb la decisió presa per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Cal recordar que la pista de gel de Palafrugell era una de les activitats nadalenques al municipi. El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Joan Vigas explica que un dels principals motius per no muntar la pista de gel al municipi és pel seu impacte mediambiental.

Segons Vigas, un dels altres factors que ha influenciat en la decisió ha estat la davallada d’usuaris durant els últims anys. Això es podria explicar pel creixement exponencial d’altres instal·lacions de pistes de gel a la comarca. El cost econòmic que suposava el muntatge i manteniment de la pista de gel s’invertirà en altres accions.

La visió de l’oposició sobre la pista de gel

El cap de l’oposició, Juli Fernández, no està d’acord amb aquest canvi sobre una de les activitats nadalenques més tradicionals de la població. A més, el cap de l’oposició al·lega que una de les raons principals per eliminar aquesta activitat nadalenca ha estat per qüestions econòmiques.

Fernández explica que la pista de gel suposava un gran atractiu per visitar la població durant el Nadal i, a més, els comerços se’n beneficiaven. Deixa clar que eliminar aquesta activitat influirà negativament al comerç de Palafrugell.

Tot i això, Joan Vigas explicava que, com és habitual, donaran suport als comerços i negocis del municipi a través d’Oohxigen. Es vol impulsar des de l’Associació de Comerç i Negoci diverses accions per incentivar les compres als establiments de Palafrugell i compensar la supressió de la pista de gel aquest Nadal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 20 de març

Avui hem relatat una baralla de pistolers a l'NBA, hem decidit quin és el millor plat de la gastronomia...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -