20.7 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Palafrugell exigeix a l’empresa de recollida d’escombraries que renovi la flota de vehicles abans del 8 de setembre

El govern local requereix la substitució de contenidors degradats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El consistori de Palafrugell havia requerit informes a l’empresa Urbaser SA sobre l’estat de la flota dels vehicles que tenen per recollir les escombraries. En aquests escrits es reconeix que dels 15 vehicles que té l’empresa, entre 12 i 14 tenen una avaria a la setmana. Habitualment es reparen el mateix dia, però també n’hi ha de llarga durada.

Per aquest motiu, l’equip de govern de l’Ajuntament de Palafrugell ha enviat un requeriment a l’empresa de la recollida perquè millori els vehicles que es fan servir. Tindran fins el 8 de setembre per justificar els canvis que s’hauran de fer per revertir la situació. Per altra banda, el govern local ha inclòs en el requeriment la substitució de contenidors en mal estat. A més, hi ha manca d’estoc de contenidors nous i falten peces per arreglar els existents.

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha avisat que si el requeriment no té “l’efecte esperat”, denunciaran l’empresa per incompliment del contracte. Fernández ha detallat que el servei d’escombraries és “un aspecte clau per a qualsevol municipi” però aquest encara agafa més pes quan es parla d’una destinació turística com pot ser Palafrugell, Calella de Palafrugell o Llafranc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -