20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell ha organitzat una jornada participativa per a presentar el Pla de Salut 2024-2028

A la jornada hi van participar unes 70 persones d’entitats socials, personal sanitari i personal tècnic de les àrees i serveis de l’Ajuntament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell va organitzar una jornada de presentació del Pla de Salut 2024-2028. En aquest acte hi van assistir una setantena de persones, entre elles, representants de grups polítics, d’entitats socials del municipi, personal sanitari i personal tècnic de les diferents àrees i serveis de l’Ajuntament.

Aquesta sessió va comptar amb una conferència inaugural de Josep Lluís de Peray, metge de família, salut comunitària i mediador. Durant la segona part de la trobada, es va treballar en grups reduïts la concreció d’alguns dels objectius estratègics recollits en el Pla.

Està previst que avui 24 d’abril finalitzi el període d’al·legacions del Pla de Salut i quedarà aprovat definitivament a final de mes. Es preveu la creació d’una Taula de salut municipal pel desplegament de les accions, que serà l’òrgan de participació estable encarregat de vetllar pel bon funcionament i l’assoliment dels objectius.

OBJECTIUS

El principal objectiu del Pla Local de Salut 2024-2028 és oferir una visió positiva de la salut, que vagi molt més enllà dels serveis sanitaris i de la patologia. Es posa la mirada en tot allò que genera salut, amb els estils de vida, les condicions mediambientals, amb mesures polítiques, econòmiques, socials, educatives… El Pla s’emmarca també dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El document conté accions per a la millora del benestar i la qualitat de vida associada a una millor salut de la ciutadania repartides en 7 eixos de treball: un bon govern, entorn urbà, medi ambient, xarxes comunitàries i socials, estils de vida saludable, salut mental i benestar emocional i protecció de la salut.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -