10.9 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

La Policia de Palafrugell destrueix 183 joguines perquè incomplien les normes de seguretat infantil

S’ha revisat l’etiquetatge de més de 6.300 joguines a diferents establiments de Palafrugell

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Policia Local de Palafrugell ha retirat 514 joguines que incomplien la normativa de seguretat i estaven a la venda en diversos establiments del municipi.

Coincidint amb la campanya de Nadal i Reis, el cos ha realitzat diverses inspeccions a locals del municipi per garantir que totes les joguines a la venda compleixen la normativa de seguretat que exigeix la Unió Europea.

Durant les inspeccions aleatòries a la meitat dels comerços multipreu i de joguines, s’ha comprovat que les etiquetes dels productes complissin amb la normativa i també la documentació dels establiments i que els tiquets de venda recollissin la informació necessària. Al llarg de la primera fase de la campanya s’han revisat les etiquetes de 6.315 productes.

Ara, entre el 17 i el 21 de gener es farà una segona inspecció als locals per veure si s’han resolt les anomalies detectades en la primera inspecció. En cas que sigui així, els objectes retirats tornaran a ser reposats. Sinó, es destruiran. De fet, dels 514 productes retirats, ja se n’han destruït 183 perquè era impossible resoldre les deficiències que tenien les joguines en seguretat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -