20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell instal·la tanques provisionals al passeig Llafranc

Amb un cost de gairebé 4.000 euros, substituiran les antigues barres de formigó.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha substituït les barreres de formigó instal·lades provisionalment al Carrer Francesc de Blanes de Llafranc, per unes tanques provisionals. Segons explica el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, a Ràdio Palafrugell, els veïns de Llafranc van demanar la retirada de les antigues barreres, les quals s’havien instal·lat l’any 2020 com a solució provisional als desastres del passeig causats pel temporal Glòria. Anys més tard, destaca Ros, encara no s’ha habilitat la partida econòmica per a la construcció de la solució definitiva al passeig.

A més, segons declara el regidor d’Obra Pública, un dels motius de la retirada dels antics blocs fou el seu ús com a objectes d’atacs incívics i que la brigada municipal n’havia hagut de pujar alguns que s’havien fet caure a la platja, amb la possibilitat de fer mal a algú. La solució han estat unes noves tanques, amb un cost de 3.944,60 euros, que han permès guanyar espai de pas, a part que es podran utilitzar en altres indrets si mai és necessari perquè són reutilitzables.

El PSC de Palafrugell ha mostrat el seu desacord amb aquesta decisió. Juli Fernández, portaveu del partit, afirma a Ràdio Palafrugell que trenca l’estètica del passeig i que la solució no és prendre una altra decisió provisional, gairebé tres anys després del temporal Glòria.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alexandre Weltz: “Les obres de l’escola de Vall-llobrega ja anaven tard”

La no aprovació dels pressupostos de la Generalitat ha tingut diversos impactes en els projectes on es preveien inversions. Un d’aquests projectes és l’Escola de Vall-llobrega, una escola que fa uns quants anys que espera la construcció del nou centre. Per això, des de l’AMPA han decidit convocar una acció de protesta per aquest divendres 12 d’abril. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el president de l’AMPA del centre, Alexandre Weltz.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -