12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Palafrugell instal·la tanques provisionals al passeig Llafranc

Amb un cost de gairebé 4.000 euros, substituiran les antigues barres de formigó.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha substituït les barreres de formigó instal·lades provisionalment al Carrer Francesc de Blanes de Llafranc, per unes tanques provisionals. Segons explica el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, a Ràdio Palafrugell, els veïns de Llafranc van demanar la retirada de les antigues barreres, les quals s’havien instal·lat l’any 2020 com a solució provisional als desastres del passeig causats pel temporal Glòria. Anys més tard, destaca Ros, encara no s’ha habilitat la partida econòmica per a la construcció de la solució definitiva al passeig.

A més, segons declara el regidor d’Obra Pública, un dels motius de la retirada dels antics blocs fou el seu ús com a objectes d’atacs incívics i que la brigada municipal n’havia hagut de pujar alguns que s’havien fet caure a la platja, amb la possibilitat de fer mal a algú. La solució han estat unes noves tanques, amb un cost de 3.944,60 euros, que han permès guanyar espai de pas, a part que es podran utilitzar en altres indrets si mai és necessari perquè són reutilitzables.

El PSC de Palafrugell ha mostrat el seu desacord amb aquesta decisió. Juli Fernández, portaveu del partit, afirma a Ràdio Palafrugell que trenca l’estètica del passeig i que la solució no és prendre una altra decisió provisional, gairebé tres anys després del temporal Glòria.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -