13.2 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell reclama una millora d’espai públic

El partit demana al govern treballar per millorar els espais públics, així com el nivell de brutícia i manteniment dels carrers.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons explica Ràdio Palafrugell, el Partit dels Socialistes de Catalunya va instar el govern municipal a treballar per evitar “la decadència de l’espai públic i erradicar el nivell de brutícia i manca de manteniment de tots els carrers de la vila”.

El regidor socialista, Xavier Range,l va expressar, al darrer ple municipal, l’acumulació de trastos als carrers de municipi com a conseqüència de la seva reducció de recollida.

D’altra banda, segons informa Ràdio Palafrugell, els socialistes exposen l’abandonament de l’espai públic i de brutícia: carrers bruts, trastos a les voreres, falta de llums, mal estat dels carrers i voreres i parcs infantils sense manteniment.

La crítica també ha inclòs la nova tanca provisional instal·lada al passeig de Llafranc. El portaveu socialista, Juli Fernandez, ha explicat a Ràdio Palafrugell que aquesta trenca l’estètica del passeig i especialment si s’instal·la tres anys després del temporal Glòria. Això mostra, segons els socialistes, “la incapacitat del govern”. D’aquesta manera també demanen que s’intenti millorar la qualitat de serveis als ciutadans, però evitant estratègies de futur que puguin hipotecar als futurs governs. Això podria incloure valorar si construir o no la pista coberta a l’escola Josep Barceló i Matas.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -