11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

La comunitat Marroquina del Baix Empordà surt al carrer per celebrar la classificació de la seva selecció

La notícia de la classificació de Marroc s'ha propagat ràpidament per tota la comarca, i els carrers de pobles com Palafrugell o la Bisbal han estat envaïts per aficionats

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’emoció i l’alegria s’han apoderat dels carrers d’alguns pobles del Baix Empordà després de la històrica classificació de Marroc per a les semifinals del mundial de futbol. Després d’un emocionant partit contra la selecció de Portugal, els jugadors marroquins van aconseguir una victòria per 1-0, cosa que els va permetre avançar a la següent ronda del torneig.

La notícia de la classificació de Marroc s’ha propagat ràpidament per tota la comarca, i els carrers de pobles com Palafrugell o la Bisbal han estat envaïts per aficionats celebrant l’èxit de la selecció marroquina mentre xiulaven el nom dels jugadors del combinat marroquí i onejaven banderes del Marroc.

L’equip marroquí ha estat un dels més sòlids del mundial, i ha demostrat una gran determinació i habilitat en cada un dels seus partits. Amb la seva classificació per a les semifinals, Marroc es converteix en el primer equip africà en aconseguir tal proesa en la història del mundial de futbol.

L’alegria dels aficionats marroquins al Baix Empordà és compartida per molts altres a tot el món, i la classificació de l’equip ha estat rebuda amb gran entusiasme en països com Espanya i França, que compten amb grans comunitats marroquines.

L’equip marroquí s’enfrontarà ara a la selecció de França en les semifinals, un partit que promet ser emocionant i que sens dubte tindrà tots els aficionats al futbol al Baix Empordà i al món al límit dels seus seients. Amb el seu gran talent i determinació, Marroc té totes les possibilitats de convertir-se en el primer equip africà en arribar a la final del mundial de futbol.

En conclusió, la classificació de Marroc per a les semifinals del mundial de futbol ha estat una notícia emocionant per als aficionats al futbol al Baix Empordà i al món sencer. Amb el seu gran talent i determinació, l’equip marroquí té totes les possibilitats de seguir fent història en aquest torneig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Guia Repsol 2024 reconeix amb un Sol el restaurant SAÓ by Vicenç Fajardo

Han estat 12 restaurants a Catalunya, entre els quals el SAÓ de Vicenç Fajardo, els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primer cop.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -