14.2 C
Divendres, 29 març 2024

El Palafrugell aconsegueix una victòria molt necessària

Ara, el Corredor Mató ja té només un partit pendent. És el que ha de jugar aquest dimarts dia 13 contra l'Espanyol, també a casa

La visita del Sant Feliu era una oportunitat immillorable d’assegurar el triomf, i els palafrugellencs la van saber aprofitar.

Un gol de Gerard Pujol, i un altre de Castro van posar el 2 a 0 al marcador ja a la primera meitat, però abans del descans Llorens va reduïr distàncies per als santfeliuencs.

A la segona part, Gerard Pujol aconseguiria el gol de la tranquil·litat i que suposava el 3 a 1 a favor dels locals. Amb aquest resultat va concloure el partit.

Ara, el Corredor Mató ja té només un partit pendent. És el que ha de jugar aquest dimarts dia 13 contra l’Espanyol, també a casa.

Amb 13 punts, i sisens a la classificació, els baixempordanesos intentaran sumar els tres punts davant d’un Espanyol que és novè amb 8 punts.