17.3 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

Palafrugell inaugura l’estiu amb una nova gestora pels pàrquings

El nou contracte té una vigència de dos anys amb la possibilitat de prorrogar-lo quatre anys més

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La temporada d’estiu comença a Palafrugell amb un nou adjudicatari per l’explotació dels pàrquings municipals de la vila. Aquest acord arriba després de la rescissió del contracte a mitjans de gener amb l’empresa anterior per incompliment.

L’empresa que s’encarregarà de gestionar els aparcaments de Palafrugell a partir d’ara és Hibiscus Town SL. El contracte s’ha establert per dos anys però amb la possibilitat de prorrogar-lo fins a quatre anys més. Amb un cost de 596.418,29 euros. Tot i que l’anterior empresa tenia un contracte diferent, des del consistori esperen que la nova situació millori la vida del ciutadà.

De fet, Albert Gómez, primer tinent d’alcalde de Palafrugell, ha assegurat a Ràdio Capital que s’han mantingut els diferents avantatges que ja podien tenir els palafrugellencs i els visitants.

A l’adjudicació s’hi van presentar dues empreses, amb dos models de negoci diferent. Una diferència, a l’hora de gestionar els pagaments dels pàrquings, era que l’empresa perdedora facilitava l’opció de vals de descompte pels comerciants. Però defensant que les tarifes de l’empresa guanyadora són preus força bons adaptats al preu de mercat.

Tot i això, el guanyador facilitarà l’aparcament a Palafrugell, com s’estipula en l’adjudicació del contracte. Un acord però que també s’ha fet en previsió de futur perquè des del consistori han inclòs la gestió del pròxim aparcament que s’està construint a Llafranc. S’espera que el pàrquing s’acabi de construir a finals d’aquest 2018, si no hi ha cap incompliment dels terminis estipulats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Arrenca la ROBOCAT 2021 amb gran participació empordanesa

El 5 de juny se celebrarà de manera presencial la gran final de la competició catalana de robòtica
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -