15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Palafrugell rescindeix el contracte de gestió dels aparcaments per “incompliment”

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El govern de Palafrugell ha aprovat definitivament la resolució per rescindir el contracte de gestió del servei d’aparcaments municipals per “incompliment culpable” del concessionari, l’empresa Aparcaments Costa Brava SL.

El contracte afecta els aparcaments de titularitat municipal, com els del Casal Popular de Palafrugell, el del carrer Chopitea de Calella i el pàrquing soterrani del carrer Torres Jonama.

L’ajuntament acusa l’empresa de no informar-los periòdicament per calcular el cànon d’explotació, i d’impedir a un auditor poder revisar els comptes d’explotació del servei.

El concessionari ara que haurà de mantenir la prestació del servei d’aparcaments fins que l’ajuntament designi una nova empresa. Aquest nou concurs inclourà també el futur pàrquing de Llafranc, que no estarà enllestit fins a finals d’any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -