24.9 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Palafrugell preguntarà a la ciutadania sobre el nou pla de mobilitat

L’objectiu és, a partir de la recollida d’opinió de la ciutadania i de tots els actors implicats, avançar cap a un marc de mobilitat més sostenible, segura, accessible i saludable.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha obert un procés de participació ciutadana sobre el Pla de Mobilitat Sostenible de Palafrugell 2022-2028, sota el lema “Obrim el meló de la mobilitat”. L’objectiu és, a partir de la recollida d’opinió de la ciutadania i de tots els actors implicats, avançar cap a un marc de mobilitat més sostenible, segura, accessible i saludable. Aquest pla vol posar les bases del futur model de municipi en temes de mobilitat.

Per tal de fomentar la participació, el proper diumenge 11 de juliol s’instal·larà una carpa a plaça Nova, que facilitarà la recollida d’opinió de la ciutadania. També s’hi pot participar a través de diferents urnes distribuïdes en diferents espais municipals i de la plataforma Decidim de l’Ajuntament.

En aquest context, el procés de participació del Pla de Mobilitat és de rellevant importància ja que permet a tothom donar la seva opinió sobre una qüestió que ens afecta a tots en el nostre dia a dia, des d’anar a treballar o a l’escola, anar a comprar o accedir als diferents serveis i equipaments del municipi. Al mateix temps, l’interès general i la transversalitat del tema plantejat fan d’aquest procés de participació una molt bona oportunitat per fomentar la idea de cultura participativa entre la ciutadania del nostre municipi, un dels grans reptes que tenim com a societat.
 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Finneas anuncia el seu debut amb “Optimist”

Finneas anuncia el seu debut oficial amb “Optimist” un treball que arribarà el 15 d’octubre i que inclou cançons com ‘What They’ll Say About us’ o la més recent ‘A concert six months from now’, que s’acaba de presentar fa poques hores. El nou senzill és una cançó d’amor situada en plena pandèmia, quan el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -