0.1 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

Palafrugell recapta 1.600 euros per l’esclerosi múltiple

El concert benèfic dedicat a les persones amb esclerosi múltiple i els seus familiars de Palafrugell, va recaptar més de 1.500 euros per la recerca de la malaltia

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img
El passat diumenge 16 de febrer, al Teatre Municipal de Palafrugell, es va organitzar un concert benèfic dedicat a les persones amb esclerosi múltiple i els seus familiars. El concert va anar a càrrec d’Indira Ferrer Morató (soprano) acompanyada d’Antoni Mas (piano) i Mauri Campos (guitarra).

Es van recollir, exactament, 1.598 euros que aniran destinats a la recerca de l’esclerosi múltiple. En el decurs de l’acte es va sortejar una obra de l’artista Josep Maria Alarcón que va recaure en el Mestre Josep Bastons.

En aquest acte hi han col·laborat la Fundació Esclerosi Múltiple de Girona, l’Ajuntament de Palafrugell, el Teatre Municipal de Palafrugell, Flors Això i Fotografia Paco Dalmau. L’esdeveniment va estar organitzat per Anna Mateu, Nuri Sánchez i Romy Radresa, en motiu de la proximitat amb aquesta malaltia que pateix una amiga.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -