8.3 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Palafrugell recorda els seus personatges il·lustres amb ofrenes florals

La Diada de Tots Sants, van depositar centres florals a les tombes de Josep Torres i Jonama, Joan Miquel Avellí, Josep Pla i Modest Cuixart

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Tot i les restriccions degudes al Covid-19, l’Ajuntament de Palafrugell va realitzar ahir les tradicionals ofrenes als personatges il·lustres del municipi. Al Cementiri Municipal, es van col·locar uns centres florals a les tombes dels seus fills predilectes Josep Torres i Jonama (1856-1946) i Joan Miquel Avellí (1875-1934), així com a la del fill adoptiu, el pintor Modest Cuixart (1925-2007). I al cementiri de Llofriu, l’ofrena es va fer a la tomba de l’escriptor Josep Pla (1897-1981).

A més, es van depositar flors al monòlit dels combatents de la Guerra Civil espanyola i dels deportats als camps de concentració, situat a la Plaça de la Pau.

De fet, perquè tothom pugui accedir a les tombes dels seus familiars el dia de Tots Sants, el Cementiri Municipal va romandre obert en el seu horari d’hivern habitual, de les 9 del matí fins les 6 de la tarda. I per garantir les mesures sanitàries, es van establir controls per evitar aglomeracions.

Finalment, cal destacar que en les darreres setmanes es van realitzar tasques de pintura a l’interior del Cementiri i de desbrossament a l’aparcament. Aquest any la Missa de difunts d’avui 2 de novembre, farà a l’Església de Sant Martí.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies