18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell recorda els seus personatges il·lustres amb ofrenes florals

La Diada de Tots Sants, van depositar centres florals a les tombes de Josep Torres i Jonama, Joan Miquel Avellí, Josep Pla i Modest Cuixart

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tot i les restriccions degudes al Covid-19, l’Ajuntament de Palafrugell va realitzar ahir les tradicionals ofrenes als personatges il·lustres del municipi. Al Cementiri Municipal, es van col·locar uns centres florals a les tombes dels seus fills predilectes Josep Torres i Jonama (1856-1946) i Joan Miquel Avellí (1875-1934), així com a la del fill adoptiu, el pintor Modest Cuixart (1925-2007). I al cementiri de Llofriu, l’ofrena es va fer a la tomba de l’escriptor Josep Pla (1897-1981).

A més, es van depositar flors al monòlit dels combatents de la Guerra Civil espanyola i dels deportats als camps de concentració, situat a la Plaça de la Pau.

De fet, perquè tothom pugui accedir a les tombes dels seus familiars el dia de Tots Sants, el Cementiri Municipal va romandre obert en el seu horari d’hivern habitual, de les 9 del matí fins les 6 de la tarda. I per garantir les mesures sanitàries, es van establir controls per evitar aglomeracions.

Finalment, cal destacar que en les darreres setmanes es van realitzar tasques de pintura a l’interior del Cementiri i de desbrossament a l’aparcament. Aquest any la Missa de difunts d’avui 2 de novembre, farà a l’Església de Sant Martí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -