14.4 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

1550 PCR realitzades en el cribratge massiu que es va fer a Palafrugell

Treballadors del municipi i sanitaris van supervisar els preparatius al recinte, per ordenar accessos i sortides amb distàncies garantides i optimitzar els circuits per completar les proves PCR.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palafrugell va realitzar entre divendres i dissabte passat un total de 1550 PCR a gent de la població entre els 30 i els 60 anys. Al llarg dels dos dies es fa dur a terme un cribratge massiu per detectar casos encara no diagnosticats de Covid-19. L’espai de la pista annexa al pavelló esportiu de Palafrugell es va habilitar per a rebre aquells interessats a participar en el cribratge massiu fent-los les proves de PCR. Treballadors del municipi i sanitaris van supervisar els preparatius al recinte, per ordenar accessos i sortides amb distàncies garantides i optimitzar els circuits per completar les proves PCR. L’objectiu d’aquesta campanya era que els testos facin aflorar casos asimptomàtics entre el 20% de la població de 30 a 60 anys, 10.439 habitants dels 23.174 del padró local d’un municipi amb xifres molt altes.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -