15.3 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un viver d’empreses

Així es va decidir ahir al Ple municipal de l’Ajuntament. El PSC de Palafrugell va presentar una moció per la creació d’aquest viver, que va ser aprovada

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un nou viver d’empreses. Així es va decidir ahir al Ple municipal de l’Ajuntament. El PSC de Palafrugell va presentar una moció per la creació d’aquest viver, que va ser aprovada. El portaveu del grup, Juli Fernández, va explicar al Ple que es tractaria de crear un espai on les empreses puguin compartir espais i tecnologies. 

Els socialistes també han fet una primera proposta d’ubicació per aquest viver: el Centre Comercial Cavallers, que de fet és on hi ha l’estudi de Ràdio Capital. Per altra banda, l’equip de govern també afegia Can Mario a la llista de possibles ubicacions.

Tot i això Fernández ha remarcat que és una primera idea en la que cal treballar i desenvolupar-la, i que no volen posar cap compromís de temporalitat ni ubicació a la moció.

Una proposta relacionada amb l’IPEP

Els socialistes també van indicar que caldria “reformar” o replantejar l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Van explicar que creuen que l’IPEP hauria d’acabar sent una “macroàrea municipal de promoció econòmica amb moltes més capacitats i recursos”. En definitiva, asseguren que caldria “donar-li una volta més”. 

Per això, a part de la creació del viver, demanen que es convoqui la plaça del gerent de l’IPEP, que està vacant des de fa temps. A més, també han demanat que, quan es canviï la ubicació de les dependències de l’IPEP, es cedeixi un espai a l’associació de comerciants Oxigen perquè puguin desenvolupar la seva activitat. 

19 vots a favor

La creació d’aquest viver d’empreses va rebre el suport de la majoria de regidors del ple. L’equip de govern i En Comú Podem hi van estar d’acord i Ciutadans van afirmar que ho trobaven una bona iniciativa. Degut a l’absència de Mònica Tauste, regidora d’ERC, la moció finalment va quedar aprovada pels 19 vots a favor de tots els regidors presents a la sessió.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -