9.5 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

Palamós amplia les ajudes econòmiques a les noves empreses afectades per les restriccions

Es destinaran principalment als gimnasos, escoles i acadèmies

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha acordat ampliar els ajuts econòmics i destinar-ne una part a les empreses del municipi que han hagut de tancar amb les noves restriccions. Es tracta principalment dels gimnasos, de les escoles de dansa i de les acadèmies de formació, sigui d’idiomes, de repàs, d’activitats extraescolars o musicals.

Per això, i amb la màxima rapidesa possible, l’Ajuntament de Palamós ha sumat aquestes empreses a les que ja estan rebent ajudes des del passat dimecres, com ara els bars, restaurants, locals d’oci i centres d’estètica.

Del fons econòmic de 295.000 euros que l’Ajuntament havia destinat a les subvencions extraordinàries, una quantitat ja va ser utilitzada a l’agost per als establiments comercials i empresarials. Amb els 140.000 restants, l’Ajuntament podrà doncs ajudar al conjunt dels afectats per les restriccions.

Aquesta aportació econòmica municipal serà compatible amb qualsevol altra subvenció o ajut concedit per altres administracions o ens públics o privats, com per exemple els de la Generalitat de Catalunya que preveu aportar a aquests negocis fins a 1.500 euros per establiment.

Tots els establiments esmentats podrà concórrer a aquesta ajuda en forma d’una aportació econòmica única i es preveu que el període de sol·licitud es pugui iniciar a finals del mes vinent

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pals aprova el pressupost municipal de 2021

Pals ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2021. El Pressupost municipal 2021 és de 6.346.000 €, el que representa un increment de l’1,28% respecte a l’any anterior.

Altres notícies