30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Palamós amplia les ajudes econòmiques a les noves empreses afectades per les restriccions

Es destinaran principalment als gimnasos, escoles i acadèmies

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha acordat ampliar els ajuts econòmics i destinar-ne una part a les empreses del municipi que han hagut de tancar amb les noves restriccions. Es tracta principalment dels gimnasos, de les escoles de dansa i de les acadèmies de formació, sigui d’idiomes, de repàs, d’activitats extraescolars o musicals.

Per això, i amb la màxima rapidesa possible, l’Ajuntament de Palamós ha sumat aquestes empreses a les que ja estan rebent ajudes des del passat dimecres, com ara els bars, restaurants, locals d’oci i centres d’estètica.

Del fons econòmic de 295.000 euros que l’Ajuntament havia destinat a les subvencions extraordinàries, una quantitat ja va ser utilitzada a l’agost per als establiments comercials i empresarials. Amb els 140.000 restants, l’Ajuntament podrà doncs ajudar al conjunt dels afectats per les restriccions.

Aquesta aportació econòmica municipal serà compatible amb qualsevol altra subvenció o ajut concedit per altres administracions o ens públics o privats, com per exemple els de la Generalitat de Catalunya que preveu aportar a aquests negocis fins a 1.500 euros per establiment.

Tots els establiments esmentats podrà concórrer a aquesta ajuda en forma d’una aportació econòmica única i es preveu que el període de sol·licitud es pugui iniciar a finals del mes vinent

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -