25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Palamós aprova un nou pla de joventut a quatre anys vista

El procés d'elaboració del pla va començar el darrer trimestre de 2021 amb una enquesta online per recollir les opinions i propostes dels joves de Palamós sobre les seves necessitats i projectes, seguida de trobades participatives on es van proposar estratègies i accions concretes

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós va aprovar ahir el Pla Local de Joventut 2022-2025, un document elaborat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament amb la participació de joves de Palamós, entitats i altres àrees de l’Ajuntament. Aquest pla està dirigit als joves del municipi d’entre 15 a 30 anys, que representen un 15,75% de la població total de Palamós, i busca millorar la situació dels i les joves a través d’una planificació acurada d’actuacions específiques.

El procés d’elaboració del pla va començar el darrer trimestre de 2021 amb una enquesta online per recollir les opinions i propostes dels joves de Palamós sobre les seves necessitats i projectes, seguida de trobades participatives on es van proposar estratègies i accions concretes. En total, aquestes trobades van comptar amb la participació de més de 180 persones.

El Pla Local s’estructura al voltant de cinc eixos estratègics amb l’objectiu de revitalitzar Palamós amb activitats i espais més oberts i diversos, més públics, on els joves tindran més informació, seran capaços i tindran ganes d’organitzar-se i participar més. Aquests eixos són la cultura, l’equitat i la participació; la salut i el benestar; l’ocupació i l’emprenedoria; l’habitatge i l’espai públic; i la comunicació i la informació.

Al llarg dels pròxims quatre anys, el Pla Local de Joventut de Palamós preveu desenvolupar una sèrie d’actuacions concretes per aconseguir aquests objectius, com ara la creació d’un espai de promoció de l’emprenedoria juvenil, la millora de la qualitat de l’espai públic per a la joventut o la implementació d’un sistema de copagament per a activitats culturals.

En resum, el Pla Local de Joventut de Palamós 2022-2025 és un document que busca millorar les condicions de vida dels i les joves del municipi a través de polítiques municipals específiques i la participació activa dels joves en la seva elaboració i execució.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -