8.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Palamós atorga els ajuts IBI per a persones amb escassa capacitat econòmica

Els prop de 200 beneficiaris començaran a rebre els corresponents ajuts econòmics a partir del mes vinent, amb imports d’un màxim de 651 euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha atorgat un any més els ajuts destinats a les persones amb escassa capacitat econòmica que estan gravades per l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), que gestiona l’Àrea municipal de Ciutadania i Immigració.

Es van presentar un total de 221 sol·licituds, de les que es van concedir 196 subvencions i se’n van desestimar 25, perquè no complien amb els requisits establerts.

Els prop de 200 beneficiaris començaran a rebre els corresponents ajuts econòmics a partir del mes vinent, amb imports d’un màxim de 651 euros. Unes aportacions que es distribuiran de manera ponderada fins a esgotar la partida de 60.000 euros amb la qual es nodreix enguany aquesta convocatòria.

Els requisits per a optar a aquests ajuts eren:

1. Ser propietaris o usufructuaris del seu habitatge habitual a Palamós

2. Tenir un valor cadastral de l’habitatge no superior als 120.000 euros.

3. Ingressos anuals de tots els membres d’una mateixa unitat familiar que no superin dues vegades i mitja l’Indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) de l’exercici en curs.

4.Estar al corrent de pagament de totes les seves obligacions tributàries.

L’Ajuntament de Palamós ja ha inclòs en el pressupost de 2022 una dotació global de 70.000 euros per a destinar-los a aquests ajuts.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ajornat el partit entre el Bisbal Bàsquet i la UE Mataró

El duel entre el Sol Gironés Bisbal i el Platges Mataró, que s'havia de disputar aquest proper diumenge a la pista dels bisbalencs, ha estat ajornat degut a diversos casos positius de Covid detectats en membres dels dos equips
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -