13.4 C
Pals
Dimarts, 9 març 2021

Palamós Ciutat Educadora engega una campanya per alertar de la violència i el maltractament d’infants i d’adolescents

L’objectiu del projecte és atenuar una realitat que s’ha agreujat amb la situació de confinament.

El més llegit

Apagat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

La curiosa història del Boreas, un vaixell enfonsat a Palamós

Drogues, Hitler, guerres i submarinisme. Una història de pel·lícula al fons del mar de Palamós.

Dues dones i un home van ser acusades de bruixeria al Baix Empordà

Així ho explica l’Atles de la cacera de bruixes, el web més complet que existeix sobre els judicis per bruixeria celebrats als segles XV-XVIII a Catalunya i Andorra.

Com quedarà el Passeig Marítim de Platja d’Aro?

Platja d’Aro ja ha refet els 500 metres del Passeig Marítim que van quedar més afectats pel Glòria. Tot i això, les obres no han acabat perquè l’Ajuntament va decidir restaurar tot el Passeig.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El projecte “Palamós Ciutat Educadora” ha posat en marxa la setmana passada una campanya informativa que té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania del municipi dels casos de violència i de maltractament a infants i adolescents.

La proposta s’ha coordinat des de la Taula per a la convivència infantil de Palamós, constituïda fa un any i que coordina les accions de prevenció i detecció de maltractaments infantils

La campanya vol contribuir a atenuar la situació de violència a infants i adolescents que s’ha agreujat amb la situació de confinament causada per la pandèmia del Covid-19. En efecte, diverses organitzacions han alertat que els casos de violència han estat més nombrosos i més greus durant aquests darrers mesos.

L’objectiu és fer arribar aquesta informació a les persones que pateixin aquestes situacions com també a les que en tinguin coneixement perquè puguin adreçar-se als dispositius i serveis adients.

La informació es divulga amb l’edició de cartells que es distribueixen en establiments comercials i dependències municipals, de fulls de mà i també mitjançant les xarxes socials. S’hi informa dels telèfons d’emergència i d’ajuda com ara el servei de la Generalitat Infància Respon, el de Prevensi, el d’Emergències, i finalment els telèfons de la Policia Local de Palamós, dels Mossos d’Esquadra, de l’Hospital de Palamós o del Centre d’Assistència Primària de Palamós.

- Publicitat -
Article anteriorACIT Begur
Article següentFECOTUR Palamós
- Publicitat -

Últimes notícies

Com quedarà el Passeig Marítim de Platja d’Aro?

Platja d’Aro ja ha refet els 500 metres del Passeig Marítim que van quedar més afectats pel Glòria. Tot i això, les obres no han acabat perquè l’Ajuntament va decidir restaurar tot el Passeig.

Altres notícies