17.1 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Palamós Ciutat Educadora engega una campanya per alertar de la violència i el maltractament d’infants i d’adolescents

L’objectiu del projecte és atenuar una realitat que s’ha agreujat amb la situació de confinament.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El projecte “Palamós Ciutat Educadora” ha posat en marxa la setmana passada una campanya informativa que té l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania del municipi dels casos de violència i de maltractament a infants i adolescents.

La proposta s’ha coordinat des de la Taula per a la convivència infantil de Palamós, constituïda fa un any i que coordina les accions de prevenció i detecció de maltractaments infantils

La campanya vol contribuir a atenuar la situació de violència a infants i adolescents que s’ha agreujat amb la situació de confinament causada per la pandèmia del Covid-19. En efecte, diverses organitzacions han alertat que els casos de violència han estat més nombrosos i més greus durant aquests darrers mesos.

L’objectiu és fer arribar aquesta informació a les persones que pateixin aquestes situacions com també a les que en tinguin coneixement perquè puguin adreçar-se als dispositius i serveis adients.

La informació es divulga amb l’edició de cartells que es distribueixen en establiments comercials i dependències municipals, de fulls de mà i també mitjançant les xarxes socials. S’hi informa dels telèfons d’emergència i d’ajuda com ara el servei de la Generalitat Infància Respon, el de Prevensi, el d’Emergències, i finalment els telèfons de la Policia Local de Palamós, dels Mossos d’Esquadra, de l’Hospital de Palamós o del Centre d’Assistència Primària de Palamós.

- Publicitat -
Article anteriorACIT Begur
Article següentFECOTUR Palamós
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Parar la fresca

La recuperació de la normalitat postpandèmica comporta també la metamorfosi social de l'Empordanet. Un dels sectors que està atent...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -