6.9 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

Palamós decidirà si adequa el Mas Oliver per convertir-lo en edifici municipal

El projecte es basa en la realització de les tasques de neteja i adequació dels espais interiors de l'immoble per, posteriorment, procedir amb l’enderroc de les estructures annexes al mas. Això suposa una despesa total de 18.000 euros.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós haurà de decidir dimarts vinent al Ple municipal si aprova el projecte d’enderroc de les estructures annexes al Mas Oliver. Segons Ràdio Palamós, l’emblemàtica edificació, també coneguda popularment com a ‘Can Displàs’ i amb orígens del S.XVI, ha passat a ser propietat municipal aquest any 2021, mitjançant un procés d’expropiació, a canvi del pagament de 401.438 euros.

El projecte es basa en la realització de les tasques de neteja i adequació dels espais interiors de l’immoble per, posteriorment, procedir amb l’enderroc de les estructures annexes al mas que ocupen una superfície global de 174,26 metres quadrats. Són bàsicament porxos que tenen risc d’esfondrament i que no formen part de l’edifici original.

L’objectiu de l’Ajuntament és convertir aquest edifici en un futur equipament públic per al nucli de Sant Joan. El projecte suposa una despesa total de 18.000 euros i, de moment, ja s’hi han fet tasques de neteja i s’han adeqüat els espais interiors, amb la retirada de mobles, andròmines i altres elements. Un cop fet l’enderroc, assenyala el citat mitjà, es tapiaran totes les obertures de la masia per evitar l’intrusisme i es retiraran els arbustos i plantes que amb el temps han anat envaïnt algunes de les estructures de l’edifici i l’entorn del mas, deixant un espai net que restarà obert i diàfan. Finalment, s’arranjarà amb la intenció que quedi integrat amb la plaça de Mossèn Gumersind.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sèries: The Crown – 3 desembre 2021

The Crown és una sèrie de televisió britànica i estatunidenca, creada i escrita per Peter Morgan i produïda per...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -