21.2 C
Pals
Divendres, 2 juny 2023
- Publicitat -

Palamós elabora un pla contra els maltractaments a persones grans

Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El 30 de juny, una trentena de representants, entre responsables de les àrees bàsiques de Serveis Socials de la comarca, tècnics socials dels diferents equips municipals, de l’Hospital de Palamós, de les residències comarcals o de Mossos d’Esquadra, es varen reunir a l’espai municipal de les galeries Carme per  abordar la problemàtica del maltractament a les persones grans a través del treball en xarxa, amb la finalitat de millorar la prevenció, la detecció i la intervenció.

 La Taula comarcal contra els maltractaments a les persones grans es reunirà semestralment amb la intenció de treballar per la prevenció i atenció a les situacions de maltractaments a les persones grans.

En aquesta trobada, hi varen participar representants de les tres àrees bàsiques de Serveis Socials de la comarca, la directora de l’Àrea Bàsica de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Empordà, la coordinadora de Serveis Socials, treballadores socials dels diferents equips municipals i de les treballadores familiars.

També es va comptar amb representants de l’Oficina d’Atenció a la Víctima de Mossos d’Esquadra, personal de l’àmbit de la salut de l’Hospital de Palamós, Palamós Gent Gran, del CAP de la Bisbal i de salut mental, la referent de l’Oficina Tècnica de la Gent Gran Activa, el Servei d’Atenció Psicològica a les Persones Grans i/o amb Dependència,  el Servei de Fisioteràpia i el Servei d’Assessorament i Préstec d’Ajudes Tècniques, Televida, St. Feliu Gent Gran, residències per a la gent gran Surís i Zoilo Feliu i l’ETAC.

A la reunió es va fer efectiva la presentació de la Guia de les comarques gironines contra el maltractament, es va treballar el protocol per a l’abordatge sociosanitari contra el maltractament, es va presentar el projecte de prevenció contra el maltractament a les persones grans i la campanya “Tracta’m bé” de sensibilització que properament es posarà en marxa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

L’atur baixa un 1,7% a les comarques gironines i el maig es tanca amb 30.022 desocupats

La demarcació guanya 6.826 afiliats a la Seguretat Social arran de l'inici de la temporada turística.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -