20.1 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

Palamós inicia la quinzena edició del programa pedagògic municipal “Fem Arrels”

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós impulsa la quinzena edició del programa pedagògic municipal “Fem Arrels” mitjançant les àrees de Cultura i Patrimoni (Museu de la Pesca i Servei d’Arxiu Municipal) i Medi Ambient. El programa “Fem Arrels” esdevé una eina que permet apropar tot el llegat històric, cultural, patrimonial i natural de Palamós a la comunitat educativa de la vila, fomentant el coneixement global del municipi entre els escolars.

Una cinquantena d’alumnes de sisè de l’escola La Salle han estrenat enguany aquesta activitat, participant en la visita guiada Viure dins muralles, la qual proposa un recorregut pel barri vell descobrint aquells elements patrimonials que fan referència directa a la història i els orígens de la vila. Entre els indrets que han visitat es destaca la Capella del Carme, actual equipament que esdevé centre d’interpretació històrica de Palamós.

Durant aquests 15 anys d’activitat prop de 10 mil joves escolars de la vila han tingut l’oportunitat de gaudir d’aquesta proposta, que s’adapta a les edats dels alumnes palamosins participants, que van des de P-5 i fins a secundària.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -