14.8 C
Pals
Diumenge, 25 setembre 2022
- Publicitat -

Palamós prepara un mercat de productes alimentaris artesans per Setmana Santa

El mercat, organitzat per l’Ajuntament del municipi, s’ubicarà al passeig del Mar des del dijous 29 de març fins al diumenge 1 d’abril

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palamós prepara un mercat de productes alimentaris artesans per Setmana Santa. L’organitzarà l’Ajuntament del municipi i s’ubicarà al passeig del Mar des del dijous 29 de març fins al diumenge 1 d’abril.

Segons informa Ràdio Palamós, l’Ajuntament de Palamós ja ha obert el termini per sol·licitar un lloc de venda al mercat. Seran vuit les parades que ompliran el passeig, totes elles de quatre metres lineals. Els productes que es venguin hauran de ser aliments artesanals, d’elaboració pròpia i realitzats per empreses locals.

Ja és el tercer any consecutiu que s’organitza, sempre amb l’objectiu de donar una oferta turística més per tots els visitants que s’apropen a Palamós durant els dies festius de la Setmana Santa. Per fer efectiva la seva participació en el mercat, les empreses que s’hi vulguin instal·lar han de presentar les seves sol·licituds al registre municipal. A més, han de tenir en compte que els productes a la venda han d’estar correctament envasats i etiquetats. Les empreses han d’acreditar l’alta en el cens d’obligats tributaris i a la Seguretat Social, així com al Registre Sanitari d’Indústries, i també cal tenir la condició d’artesà alimentari reconegut i d’empresa local.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -