19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Palamós deixarà sense efecte l’Àrea Residencial Estratègica de Roqueta

De la mateixa manera, es tornarà als paràmetres del Pla d'Ordenació Urbana Municipal del 2007.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha aprovat deixar sense efecte la delimitació de l’Àrea Residencial Estratègica del sector de Roqueta, i retornar als paràmetres del Pla d’Ordenació Urbana Municipal del 2007. El projecte es va iniciar l’any 2009, just en el començament de la crisi immobiliària i, per això, no va funcionar. L’objectiu era convertir-les en àrees de promoció de l’habitatge de protecció oficial de la Generalitat.

Estava previst fer en les ARE de Roqueta, un total de 322 habitatges, la meitat de promoció pública. La unitat d’actuació era de gairebé 6 hectàrees de terreny, dues terceres parts destinades a espais lliures, equipament i vialitat. I, la resta, a sòl residencial i activitats econòmiques i comercials.

Un consorci format per l’ajuntament i l’Institut Català del Sòl era l’encarregat de gestionar les àrees, una institució la qual Palamós va aprovar l’any passat la seva el seu tancament. L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha explicat el següent ha Ràdio Palamós sobre aquestes àrees.

Un dels projectes de l’ARE era fer un tanatori nou a Palamós. L’any 2013, i a petició de l’Ajuntament, la Generalitat va desvincular les dues coses i el projecte del tanatori està vigent actualment, l’alcalde ho comenta.

D’altra banda, el fet de tornar als paràmetres del POUM del 2007, suposa haver de tenir en compte les necessitats actuals d’habitatge protegit. Segons el Pla Territorial Sectorial de l’Habitatge, Palamós ha d’assolir en els pròxims 20 anys un parc mínim d’habitatge amb finalitats socials del 15% del total, uns 1.386 habitatges. Actualment, el planejament urbanístic actual en garanteix 1.518.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -