6.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Palamós vol cobrir el pàrquing del port i crear allà una nova plaça

El passeig del Mar de Palamós es podria ampliar fins a connectar amb la Planassa i guanyar una gran plaça si avança la proposta de cobrir l’aparcament de la zona asfaltada i ampliar-lo per la zona de la Catifa.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós, assenyala El Punt Avui, proposa cobrir l’aparcament asfaltat del port i ampliar-lo per la zona de la Catifa, per així generar allà una gran plaça que connecti amb la Planassa i aquesta amb el passeig del Mar de Palamós, si finalment s’amplia. Aquesta és una de les propostes que s’estan estudiant en el marc del que havia de ser el pla especial del port i que ara, amb la nova normativa, serà el pla director del port.

La reforma per ampliar el passeig marítim -un tema que està sobre la taula i que el Govern municipal encapçalat per ERC pensa consultar la població- ajudaria a guanyar noves places de pàrquing. La proposta permetria compensar la pèrdua d’aparcament i generar nous espais de passeig, és a dir, podria millorar la connexió de la zona. Val recordar, també, que l’Ajuntament té un projecte per reformar i ampliar el pàrquing ja existent al solar de l’antiga ‘Cooperativa La Equitativa’.

Lluís Puig, alcalde de Palamós, ha explicat que existeixen constants contactes entre el consistori i Ports de la Generalitat amb l’objectiu, entre d’altres, d’incorporar tota la feina feta fins ara, com és el cas del procés de participació ciutadana, dins de la tramitació del nou pla del port. Puig, segons el citat mitjà, confia en que la petició de l’Ajuntament serà atesa davant la importància que té aquest instrument urbanístic, doncs ha de definir els usos i dotar de seguretat jurídica tota la zona.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sopa de Cabra tancarà la gira dels 30 anys del “Ben Endins” al Palau Sant Jordi

Sopa de Cabra torna al Palau Sant Jordi trenta anys després de l’edició de Ben Endins, el disc de pop-rock català més venut de la història. L’ocasió bé s’ho val: el grup tanca la gira d’aniversari del disc al Cruïlla Tardor! Ben Endins conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -