16.5 C
Pals
Divendres, 14 maig 2021
- Publicitat -

Pals inicia un programa de millora de parcs urbans i espais enjardinats

Actualment s'està realitzant l'eliminació de plantes invasores i abocaments il·legals

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Pals inicia un programa de millora de parcs urbans i espais enjardinats a la zona de la Platja.  Actualment s’està realitzant l’eliminació de plantes invasores i abocaments il·legals, ja que la intenció és mantenir la vegetació natural en bon estat i anar recuperant aquests espais per als vianants i per a usos públics de baixa intensitat. També es preveu arranjar l’accés a la platja des del Parc de la Torre Mora, creuant l’espai natural protegit de l’antiga Ràdio Liberty.

Així l’Ajuntament ha impulsat el nou pla de millora de la biodiversistat en la xarxa de parcs i platges locals. Un conjunt de solucions basades en la natura integrades dins la gestió i el manteniment d’aquests espais oberts, amb l’objectiu d’augmentar la biodiversitat, millorant la qualitat de vida i la salut de les persones.

Algunes d’aquestes accions com l’eliminació d’arbustos que obstaculitzaven el pas de vianants per la vorera d’alguns carrers o eliminar flora invasora a dos parcs, ja s’han estat executant .

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palamós acollirà demà dissabte la 2a edició de la Fira del Disc Antic

L'activitat comptarà amb un total de 25 expositors d’arreu de Catalunya i és organitzada per l'entitat palamosina AMS Club de Fans 60's, 70's 80's. L'activitat es complementarà amb la participació de tres discjòqueis que havien treballat en discoteques i sales de festa de la Costa Brava, i que durant tota la jornada punxaran música.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -