23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Pals re edita el programa “Brigada Jove”

El Brigada Jove es fa cada estiu, des de fa anys, amb la voluntat de facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció de la joventut de Pals al món laboral.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous, 1 de juliol, ha començat el programa Brigada Jove de l’Ajuntament de Pals. Amb aquest programa, durant els mesos de juliol i agost hi haurà dos joves del municipi d’entre 16 i 20 anys que treballaran a mitja jornada amb la Brigada municipal.

El Brigada Jove es fa cada estiu, des de fa anys, amb la voluntat de facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció de la joventut de Pals al món laboral. Enguany, la gran novetat respecte edicions anteriors és que hi ha 2 places enlloc de només 1 i que la durada del contracte és de 2 mesos. Els joves fan una jornada de vint hores (quatre hores diàries), de dilluns a divendres, dins la franja horària compresa entre les 8 i les 14 h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -