13.8 C
Pals
Dijous, 23 març 2023
- Publicitat -

Pals re edita el programa “Brigada Jove”

El Brigada Jove es fa cada estiu, des de fa anys, amb la voluntat de facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció de la joventut de Pals al món laboral.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous, 1 de juliol, ha començat el programa Brigada Jove de l’Ajuntament de Pals. Amb aquest programa, durant els mesos de juliol i agost hi haurà dos joves del municipi d’entre 16 i 20 anys que treballaran a mitja jornada amb la Brigada municipal.

El Brigada Jove es fa cada estiu, des de fa anys, amb la voluntat de facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció de la joventut de Pals al món laboral. Enguany, la gran novetat respecte edicions anteriors és que hi ha 2 places enlloc de només 1 i que la durada del contracte és de 2 mesos. Els joves fan una jornada de vint hores (quatre hores diàries), de dilluns a divendres, dins la franja horària compresa entre les 8 i les 14 h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -