23.8 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Pals substituirà l’enllumenat actual per il·luminació LED

L'Ajuntament de Pals preveu el reemplaçament de 1.800 punts de llum per aquesta tecnologia amb l'objectiu d'assolir "un gran estalvi energètic"

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals ha formalitzat un conveni amb la Diputació de Girona que contempla la substitució de 1.800 punts de llum dels fanals de l’enllumenat exterior del municipi per il·luminació de tecnologia LED. Actualment, aquesta instal·lació elèctrica està dotada de tecnologia de vapor de sodi. El consistori palsenc afirma que la mesura comportarà “un gran estalvi energètic”.

L’alcalde de Pals, Sergi Brull, ha detallat a Ràdio Capital que, amb aquesta actuació, esperen que l’estalvi econòmic assoleixi el llindar del 60%:

D’altra banda, Brull també ha perfilat els costos del projecte, que rondarà els 600.000 euros, sense IVA inclòs. D’aquesta partida pressupostària, el 75% la dipositarà la Diputació de Girona amb fons europeus FEDER i, el 25% restant, l’assumiria l’Ajuntament de Pals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La sidreria Mooma rep 3 guardons en el Saló Internacional de les Sidres de Gala celebrat a Astúries

El passat mes de setembre, Mooma va rebre a Riga (Letònia) dos premis al Nordic International Cider Awards (NICA), un esdeveniment que té lloc cada any als països nòrdics i bàltics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -