22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Pantaleó s’ajunta amb Mazoni a ‘Corb’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Quatre mesos després de presentar Afluents, el seu últim disc, Pantaleó reapareix aquest 2022 amb un nou tema que compta, també, amb versos inèdits de la poeta Anna Gual

Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo, presenta “Corb”, un nou senzill al costat de la veu de Jaume Pla (Mazoni) i amb els versos finals d’Anna Gual i eixampla, així, el nou univers que ja va presentar aquesta tardor amb el seu últim disc. “Corb” parla de la inèrcia destructiva del sistema capitalista, d’aquells que la governen i dels qui, des de l’anonimat, la fem créixer a base de zeros i uns a través de la nostra inconscient comoditat.
Com al clàssic “The Birds” d’Alfred Hitchcock, un despertar rabiós i amenaçador de la terra contra l’home per a recuperar allò que li pertany.

Aquest 2022 Pantaleó continuarà portant Afluents en una gira de concerts per escenaris i ermites d’arreu del territori. El nou directe inclou projeccions audiovisuals que busquen apropar-nos a l’univers reflexiu de l’artista, a través del seu segell melòdic inconfusible i amb la gran aposta escènica del nou format en el qual s’envolta de músics com Enric Verdaguer, Anaïs Vila i Raül Pérez Armero.

“CORB” està disponible a partir d’avui a totes les plataformes digitals i s’estrenarà en concert el divendres 11 de març a la sala VADE de Sabadell.

L’entrada Pantaleó s’ajunta amb Mazoni a ‘Corb’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -