15.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Pas endavant per ampliar el CAP de Palafrugell

L'Ajuntament de Palafrugell ha aprovat la cessió gratuïta a CatSalut dels terrenys on es vol ampliar el CAP

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat la cessió gratuïta a CatSalut dels terrenys on es vol ampliar el CAP. Aquesta acció, que permetrà continuar endavant amb el projecte d’ampliació i ha costat 125.000€, es va aprovar en el ple extraordinari de dimecres passat. Els terrenys en qüestió estan situats just al costat de l’actual Centre d’Atenció Primària i ocupen 418m2.

Tot aquest procés per intentar ampliar el CAP va començar l’octubre de 2019, amb una modificació del POUM. Després, al maig de 2020, l’Ajuntament va aprovar un expedient d’expropiació. El Secretari de l’Ajuntament, Josep Rovira apunta que la finca finalment va passar a ser propietat del consistori aquest passat 8 de juliol de 2021. Ho va explicar al Ple municipal, que va recollir Ràdio Palafrugell.

Rovira explica que ara han de passar 30 dies d’exposició pública. D’aquesta manera, serà en el ple municipal del mes d’octubre quan s’aprovarà definitivament la cessió dels terrenys a Salut. En aquest tall, recollit per Ràdio Palafrugell, el Secretari detalla els passos a seguir a partir d’ara.

Des del consistori recorden que l’ampliació del CAP és un projecte reinvindicat durant anys i més necessari que mai, ja que en els darrers 10 anys el nombre de visites anuals han incrementat un 36%.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -