18.8 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell segueix lluitant per ampliar el CAP

L'expropiació del terreny per ampliar el Centre d'Atenció Primària de Palafrugell segueix mentre el plenari haurà de ratificar l'acord en el Ple de maig, abans de deixar la decisió del preu al Jutge

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Palafrugell segueix lluitant per ampliar el CAP
Loading
/

El Ple de l’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat aquest dimarts un expedient d’expropiació dels terrenys annexos a l’actual Centre d’Atenció Primària de Palafrugell. Amb el suport de tots els grups municipals, es vol adquirir aquests terrenys per poder ampliar el CAP.

La votació definitiva serà al plenari municipal del mes de maig, en aquell moment, si s’aprova l’expropiació, serà el Jutjat d’expropiacions qui marcarà el preu que s’haurà de pagar pels terrenys, després de no arribar a un acord entre el consistori i el propietari. De fet, el regidor d’Urbanisme, Jaume Palahí, ha explicat a l’emissora municipal, que el propietari n’ha fet un “negoci”.

La decisió del Jutge però pot allargar-se fins als nou mesos. Un procés que ja va començar l’octubre del 2019 amb la modificació del POUM. A més a més, s’ha inclòs una franja que evitarà separar l’ampliació de l’actual edifici, i així aconseguir uns 500 m² i tenir els dos equipaments connectats.

Un cop finalitzada l’expropiació, el projecte passarà a mans del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que serà l’encarregat d’executar l’ampliació del CAP. Després seran els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, qui ja se n’estan fent càrrec del Centre d’Atenció Primària.

Anteriorment, el passat mes d’octubre, el Ple de l’Ajuntament de Palafrugell ja va aprovar, per unanimitat la modificació puntual número 8 del POUM del municipi per a l’ordenació dels terrenys dels carrers Àngel Guimerà, Sant Ramon i passeig Migdia contemplant la dotació d’un equipament comunitari públic per a l’ampliació del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell. Aquesta era la primera fase per poder obrir l’expedient provisional d’expropiació que ara s’ha aprovat en fase inicial i que s’acabarà de ratificar al proper Ple.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presentada la 62a edició del Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Les colles de carrossaires, comparses i grups d’animació van presentar el gran Carroussel de la Costa Brava en un...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -