20 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Piferrer afirma que ja fa sis mesos que s’està treballant per millorar el CAP de Palafrugell

S’estan valorant diverses opcions perquè la compra del terreny annex suposaria 250.000 euros per l’Ajuntament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Piferrer afirma que ja fa sis mesos que s’està treballant per millorar el CAP de Palafrugell
Loading
/

El PSC de Palafrugell ha demanat a l’equip de govern la compra o permuta dels terrenys annexos al CAP per tal d’ampliar i remodelar el servei. Des del consistori però, han afirmat que ja fa sis mesos que es reuneixen amb els tècnics del departament de Sanitat de la Generalitat i els tècnics de l’Ajuntament per buscar la millor solució i millorar el servei.

Els socialistes van denunciar que el problema principal és que l’espai de l’edifici ha esdevingut insuficient envers el creixement de la població i en conseqüència, l’augment del nombre de visites i personal sanitari del centre. Davant aquesta situació, l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, assegura que els tècnics estan treballant des de fa mesos valorant la millor solució: si la compra de la parcel·la del costat o bé, l’ampliació per sobre de l’edifici”.

Per altra banda, Piferrer ha explicat que s’estan valorant diverses opcions perquè l’Ajuntament considera excessiu el cost del terreny annex al Centre d’Atenció Primària. En concret, suposaria una despesa de 250.000 euros. Una compra, que segons ha explicat l’alcalde, s’està negociant amb l’entitat bancària propietària del terreny per conèixer si tindrien altres opcions a part de la compra directa.

Així, Josep Piferrer ha demanat que ara el més important és que no es posi pressió i es deixi treballar als tècnics per tal que trobin la solució més adient,  per ampliar i remodelar el CAP del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’estació d’autobusos de Palamós tindrà 7 andanes i està previst que hi passin 243.000 passatgers a l’any

L’edifici de l’estació serà de planta baixa i acollirà una sala d’espera, zona de vending i taquilles de venda de bitllets.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -