25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

El PSC demana que els terrenys adjunts al CAP es remodelin i s’ampliïn

Des del grup municipal denuncien que l’espai és insuficient degut a l’augment de visites i personal

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El grup municipal PSC de Palafrugell presentarà una moció al plenari de dimarts vinent perquè el govern compri o faci permuta dels terrenys annexos al CAP per ampliar i remodelar-los. Des del grup socialista esperen que amb aquesta mesura es millori l’atenció sanitària amb les mínimes molèsties, tant pels treballadors com pels usuaris.

L’alcalde sortint, Juli Fernández, ha volgut recalcar que aquesta és “És una decisió essencial no només per al municipi de Palafrugell sinó que afecta a tota l’àrea que agrupa Begur, Pals, Torrent i Regencós i obre les portes per a una millora substancial del servei a la comarca.” I ha afegit que l’actuació “va en benefici del benestar dels ciutadans i ciutadanes i que reforça la idea de Palafrugell com a ciutat de referència”.

El que més preocupa al grup municipal és la saturació del servei. Destaquen que “l’edifici ha esdevingut insuficient” i requereixen que “s’ampliï per adequar-lo al creixement de la població, l’organització dels serveis de proximitat de Palafrugell i la seva àrea de referència.”

SITUACIÓ ACTUAL

L’Àrea Bàsica de Salut de Palafrugell presta atenció primària als municipis de Palafrugell, Begur, Pals, Torrent i Regencós, així dóna cobertura a una àrea de 31.000 habitants. No obstant això, aquest últim any 2017, ha prestat atenció a 230.000 visites, de les quals un 20% han estat persones immigrades, en un edifici de 2.400 metres quadrats i una plantilla que ha augmentat de 54 a 81 professionals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -