23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

“Patis oberts” la nova iniciativa educativa de St. Feliu

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El dilluns 5 de juliol s’engegarà la iniciativa proposada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per obrir patis de les escoles fora de l’horari lectiu i així oferir un nou espai educatiu de lleure.

El regidor d’Educació, Salvador Calabuig, comenta que “es un projecte molt ambiciós, perquè no només consisteix en obrir els patis i que els nens i nenes hi entrin. Hi ha tot un equip de dinamitzadors que organitzaran als infants perquè s’eduquin en el lleure”.

Fa mesos que s’està preparant el projecte i la intenció “és que no només ho fem aquest estiu sinó que, un cop valorats els resultats, ho puguem allargar tot l’any”.

El regidor ha recordat que “aquesta és una altra acció per combatre els efectes de la Covid a l’educació. Altres són els tallers de suport educatiu i emocional que fem i la subvenció d’activitats extraescolars”.

Els centres escolars que participen d’aquesta iniciativa són: Mossèn Baldiri i Reixach els dilluns, dijous i dissabtes; l’Estació els dimecres i divendres, i Gaziel, els dimecres. Els horaris són de les 18.30 a les 20.30 hores, des del 5 de juliol i fins el 28 d’agost. L’entrada és lliure i se seguiran els protocols anti-Covid establerts.

L’activitat s’ha vehiculat des del PEE, el Pla Educatiu d’Entorn, i es tracta d’una actuació important, la gestió de la qual ha comptat amb la participació de múltiples agents socioeducatius de la ciutat com ara el PLIS, la direcció i consergeria de les escoles, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Feliu, Salut Comunitària, com també amb la col·laboració de pares i mares, alumnes, jovent, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Disfrutar – inside the World’s Best Restaurant

Acclaimed head chef Eduard Xatruch shares secrets behind Barcelona’s culinary masterpiece
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -