13 C
Dilluns, 29 abril 2024

Paula Badosa torna a les pistes amb una derrota al torneig Adelaida

La tenista begurenca va començar el primer set amb bon peu, però va acabar cedint davant la seva contrincant estatunidenca, Bernarda Pera.

Paula Badosa (74a de la WTA), després de mig any del seu últim partit oficial a Wimdeldo, ha tornat a les pistes amb una derrota contra la nord-americana Bernarda Pera (69a) durant torneig d’Adelaida, per 3-6, 6-2 i 6-3.

La tenista begurenca ha començat el partit amb molta força i defensant-se bé davant la rival, fins a aconseguir guanyar el primer set per 3-6. Però el segon parcial s’ha capgirat completament, i Pera ha remuntat i s’ha endut la victòria amb el 6-2 i el 6-3.

Badosa ha reaparegut en un partit oficial, mig any després del seu últim partit contra Marta Kostyuk a Wimdledon, on va abandonar la segona ronda per una fractura d’estrès a la columna vertebral.

Badosa i Pera ja s’havien enfrontat abans al torneig de Vall D’UXo 2013, on la begurenca va vèncer a la nord-americana a la categoria ITF. Després de la victòria d’avui, Pera jugarà en la segona eliminatòria contra la nord-americana Jessica Pegula (2), la número 5 de la WTA.