9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Per fires, enfira’t!

El mes d’octubre està a punt d’expirar, i carregat de notícies i d’esdeveniments, vol deixar el millor gust d’un inici de tardor que ens està aportant més il·lusió, si cap, a casa nostra, reafirmant que la feina ben feta sempre té recompensa. Prova d’això, és el reconeixement al col·lectiu gastronòmic empordanès que ha estat guardonat amb el ‘Premi Josep Mercader Cuina 2021’ per la seva trajectòria i també, perquè no, la victòria de la Paula Badosa que va tocar el cel al torneig d’Indian Wells, ja que la Paula va viure alguns anys a Begur, localitat a la que torna quan pot i de la que es sent part, com ha comentat alguna vegada i s’ha de dir, que Begur, també la sent part d’ell.

Però octubre també és el mes de les fires, i a part de les fires de Girona, que comencen el 28 d’octubre, entre d’altres, Albanyà, presenta la fira del bolet el 23 i 24 d’octubre i l’Estartit la seva castanyada popular el 30. I també el 30 d’octubre podem anar a Maçanet de Cabrenys i a Begur a compartir la seva fira de la castanya.

La millor manera d’acabar aquest mes? Sense cap mena de dubte, recompensar-nos anant de fires. Ja ho saps: Per fires, enfira’t!

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios