23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Per la Cantada d’havaneres de Calella Ràdio Capital emetrà “Una cantada diferent”

Aquest dissabte, Ràdio Capital oferirà un programa en directe des de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. A partir de les 20 h, més de dues hores abans de les actuacions, entrevistarem artistes i organitzadors, i emetrem reportatges sobre les havaneres. El programa, amb enfocament innovador, jove i feminista, es podrà seguir per la ràdio, la web i les xarxes socials.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dissabte 6 de juliol, Ràdio Capital de l’Empordà oferirà un programa especial en directe des de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. I serà un programa diferent del què hem fet els últims anys. Ens hi posarem a les 20 h, més de dues hores abans que comencin les actuacions de la Cantada. Durant aquesta estona, entrevistarem els artistes que passaran per l’escenari i a les institucions que organitzen l’esdeveniment, però també ho farcirem amb reportatges creats per l’equip de la ràdio vinculats amb les Havaneres. I tot, amb una visió innovadora, jove i feminista.

L’objectiu d’aquest programa és donar veu a persones i temes que sovint queden invisibilitzats o en segon pla en aquest tipus d’esdeveniments. En un món tradicionalment masculí, posarem el focus en les dones i els joves. Buscarem respostes a preguntes complexes: què en pensen els joves de la Cantada d’Havaneres? El món de les haveneres continua sent masculí? Què en pensen les artistes que han pujat o pujaran aquest any a l’escenari? Es pot reinventar, el gènere de les havaneres?

Tot això mentre que també posarem en valor i parlarem, és clar, de les havaneres com a gènere musical. Per això, desgranarem l’havanera per explicar d’on ve exactament i com arriba a Catalunya, quins són els seus aspectes musicals més bàsics i indispensables i fins i tot, quin pes i té el menjar i la beguda.

I quan comenci la Cantada, la seguirem i comentarem amb unes convidades de luxe: Montse Creus (cantant del grup d’havaneres ‘Americanus’), Indira Ferrer (soprano i patrona de la Fundació Ernest Morató) i Elena Gadel (cantant que va actuar a la Cantada d’Havaneres de Calella l’any passat).

Tot plegat es podrà seguir en directe a través de la ràdio (al 93.8FM) però també en format audiovisual a la web radiocapital.cat i a les nostres xarxes socials.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -