27.6 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Platja d’Aro celebra la cinquena edició de la FiraFan

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La fira de compra i venda de col·leccionisme de cinema, còmic, música i videojocs, FiraFan, va celebrar la cinquena edició el diumenge a Platja d’Aro. La fira també servia per vendre marxandatge relacionat amb el món dels productes.

És el cinquè any que la FiraFan està en marxa i està dedicada a tots els fans del món cultural. Enguany l’edició es va celebrar el diumenge 13 al primer pis del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, aprofitant que era la Festa Major del poble.

Durant el FiraFan els assistents van poder comprar joguines, figures, peces de roba i inclús pòsters de diferents gèneres fantàstics. També van poder assistir a la presentació del llibre il·lustrat La mano de Mark Hamill hizo más carrera que él.

El llibre està editat per dos joves autors de Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, Musclu & Pawel, i és un homenatge amb clau d’humor sobre el cinema i les sèries de culte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -