26 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

La platja de Sa Tuna de Begur incorpora un desfibril·lador

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Begur ha instal·lat un tercer desfibril·lador extern automàtic (DEA) al municipi. Després d’haver-ne instal·lat dos a l’inici d’estiu a les instal·lacions esportives: al camp de futbol i al pavelló, aquest tercer s’ha incorporat a la platja de Sa Tuna.

Ubicat a la caseta el Club Marítim Sa Tuna, el desfibril·lador té l’objectiu de facilitar una ràpida intervenció en els casos d’aturada cardíaca extrahospitalària. Segons ha informat el regidor de Sanitat, Martí Aldrich, l’objectiu del Govern és “garantir la salut pública a tot el municipi”.

El desfibril·lador s’ha adquirit mitjançant un contracte de rènting, per 77,85 € al mes durant 10 anys, a l’empresa Espais Cardioprotegits Catalunya. Aquesta mateixa companyia també gestiona els altres dos desfibril·ladors instal·lats de manera privada al municipi. L’empresa s’encarrega de l’assegurança, l’atenció telefònica i la formació del personal per poder utilitzar l’aparell.

Ara per ara el municipi de Begur compte amb tres desfibril·ladors instal·lats per Espais Cardioprotegits Catalunya, tres aparells aportats per la Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) i dos més repartits entre la Policial Local i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Begur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 16: 2016

El 2016 va ser un gran any per Ràdio Capital i en aquest capítol el repassem!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -