27.6 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

La platja de Sa Tuna de Begur incorpora un desfibril·lador

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur ha instal·lat un tercer desfibril·lador extern automàtic (DEA) al municipi. Després d’haver-ne instal·lat dos a l’inici d’estiu a les instal·lacions esportives: al camp de futbol i al pavelló, aquest tercer s’ha incorporat a la platja de Sa Tuna.

Ubicat a la caseta el Club Marítim Sa Tuna, el desfibril·lador té l’objectiu de facilitar una ràpida intervenció en els casos d’aturada cardíaca extrahospitalària. Segons ha informat el regidor de Sanitat, Martí Aldrich, l’objectiu del Govern és “garantir la salut pública a tot el municipi”.

El desfibril·lador s’ha adquirit mitjançant un contracte de rènting, per 77,85 € al mes durant 10 anys, a l’empresa Espais Cardioprotegits Catalunya. Aquesta mateixa companyia també gestiona els altres dos desfibril·ladors instal·lats de manera privada al municipi. L’empresa s’encarrega de l’assegurança, l’atenció telefònica i la formació del personal per poder utilitzar l’aparell.

Ara per ara el municipi de Begur compte amb tres desfibril·ladors instal·lats per Espais Cardioprotegits Catalunya, tres aparells aportats per la Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) i dos més repartits entre la Policial Local i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Begur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Obertes les inscripcions pel voluntariat de la neteja de platges de Llafranc i Calella de Palafrugell

Ja estan obertes les inscripcions dels voluntaris per netejar les platges de Llafranc i Port Pelegrí de Calella de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -