11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Polèmica a Calonge pel cobrament doble de la taxa d’escombraries i de l’IBI

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Error en el càrrec dels rebuts de la taxa d’escombraries i de l’IBI a Calonge. L’ajuntament explica que ha cobrat per duplicat els rebuts domiciliats el dia 5 de juny “per causes alienes a la pròpia gestió d’aquesta institució”. El consistori ha publicat un comunicat demanant disculpes i informant que ja s’estan tornant els rebuts cobrats per duplicat.

Alguns usuaris s’han queixat de l’error, amb comentaris com “És una vergonya, espero que es faci la devolució ràpid” o “Em fa molta ràbia, sort que se n’han adonat”. Altres veïns també han reconegut la resposta de l’ajuntament en aquest assumple.

“Les persones que hagin rebut el càrrec dels impostos per duplicat poden esperar a que l’entitat bancària gestora retrocedeixi el rebut, o bé poden donar l’ordre de retorn dels rebuts duplicats a la seva entitat bancària”, assegura l’Ajuntament de Calonge

El consistori posa a disposició dels afectats la bústia de correu electrònic de l’Oficina d’Atenció Ciutadana ([email protected]), on poden adreçar les seves consultes amb el tema “Recaptació”, i el telèfon d’atenció 972 66 03 75.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -