12.8 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Polèmica a Platja d’Aro per la relació de llocs de treball de l’Ajuntament

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Polèmica a Platja d'Aro per la relació de llocs de treball de l'Ajuntament
Loading
/

Diversos treballadors de l’Ajuntament de Platja d’Aro s’han agrupat per rebutjar la relació de llocs de treball que va aprovar el ple municipal el mes passat. Es mostren en desacord en qüestions com la valoració dels llocs de treball, els horaris i les cobertures socials.

El funcionaris critiquen que només s’han acceptat sis al·legacions de les més de 150 que es van presentar. El president de la junta de personal del consistori, Francesc Robles, ha traslladat aquestes queixes al darrer ple municipal:

La relació de llocs de treball ha estat elaborada per una empresa, que va rebre l’encàrrec fa tres anys. L’Ajuntament de Platja d’Aro no comptava amb aquesta relació, cosa que situava al consistori fora de la legalitat. L’alcalde de Platja d’Aro, Joan Giraut, reclama buscar solucions dins del marc de la llei.

Aquest document havia rebut el suport de tots els grups municipals, menys l’abstenció d’Iniciativa. El govern i els treballadors s’han emplaçat a seguir negociant per reduir els efectes als funcionaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -