28.5 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

La policia de Platja d’Aro fa una crida a no tocar les tortugues nidificant a la platja municipal

Amb l’inici de la temporada de nidificació de tortugues marines, el cos de seguretat assegura que és possible “que es trobin rastres o femelles nidificant” i recomanen no molestar els animals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’inici de l’estiu també marca el començament de la temporada de nidificació de tortugues marines. És per això, que la policia local de Platja d’Aro ha recomanat als usuaris de la platja que si troben femelles nidificant, no les molestin. 

El cos de seguretat recorda que a l’estiu passat, ja es va poder veure una femella a la platja gran de Platja d’Aro, però en aquell cas, “no va fer posta”. També va aparèixer una tortuga marina a S’Agaró.

És per això, que davant de la possibilitat que es trobin rastres o femelles nidificant, la policia municipal ha aconsellat trucar al telèfon d’emergències 112 i no molestar els animals. 

Els usuaris de la platja tampoc haurien d’esborrar el rastre que deixen les criatures marines, com tampoc tocar-les, fer-lis fotografies amb flaix, i acostar-se a menys de 10 metres. També demanen que es faci silenci i sobretot, no tornar l’espècie a l’aigua ni retenir-la a la sorra de la platja.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les noves mesures energètiques preocupen els comerciants del Baix Empordà

Les noves mesures d'estalvi energètic, que marquen la temperatura mínima per l'aire condicionat als 27 graus i obliguen a apagar els llums dels aparadors a partir de les deu de la nit, han entrat en vigor aquest dimecres 10 d'agost. Unes mesures que els comerços del Baix Empordà entomen amb certa hesitació i escepticisime
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -