Política editorial

Ràdio Capital de l’Empordà, és un mitjà de comunicació local basat al Baix Empordà. Va néixer l’any 2001 amb, l’objectiu d’esdevenir la referència informativa de la seva comarca i ser un punt de trobada d’idees que contribueixin a la millora i evolució de la societat. La revista la gestionen un grup de joves periodistes coneixedors de l’actualitat local, amb experiència a mitjans radiofònics i locals.

Ràdio Capital combina la informació més rigorosa amb l’entreteniment i la divulgació més accessible, fomentant la llibertat d’expressió i creació, la polèmica i el debat constructiu, i l’aprenentatge de tots els àmbits de la tasca social i cultural humà. Una obertura i un equilibri que són signes distintius de Ràdio Capital des dels seus inicis.

La proximitat és un dels principals trets distintius de Ràdio Capital, com a base dels mitjans locals d’arreu del món. Per això, Ràdio Capital publica en català.

L’accés a la informació digital de Ràdio Capital és gratuït i sense ànim de lucre

Freqüència de publicació

La publicació de Ràdio Capital és constant als seus mitjans digitals, i diària a la ràdio, amb l’emisió d’un d’informatiu de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí.

Ús d’imatges.

Ràdio Capital utilitza exclusivament imatges pròpies o en domini públic, sempre sense ànim de lucre i sense cap modificació de les mateixes, amb fins estrictament acadèmics. Per a això cita sempre el seu origen i remet a les plataformes de referència (Wikimedia Commons).

Accés obert

Ràdio Capital és una iniciativa gratuïta, plural i sense ànim de lucre; per això, la Ràdio es troba en accés lliure immediat al seu contingut sota el principi que fer disponible gratuïtament la recerca a la societat i permetent compartir els seus treballs, sempre des de la correcta citació i la bona fe.