16.4 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

Portar aigua als animals del Montgrí en temps de sequera

En temps de sequera com els actuals, la Societat de Caçadors del Montgrí s'organitza per pujar aigua a la muntanya i així emplenar els abeuradors que hi ha repartits per la zona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En temps de sequera com els actuals, la Societat de Caçadors del Montgrí s’organitza per pujar aigua a la muntanya i així emplenar els abeuradors que hi ha repartits per la zona. “Quan pugen a cacera porten entre 25 i 50 litres d’aigua cadascun i van escampant en els abeuradors de la muntanya”, explica Josep Mir, president de la Societat de Caçadors.

Fa un parell de setmanes, van organitzar-se per fer una acció conjunta i van pujar amb una quinzena de cotxes al Montgrí per portar-hi aigua.

Josep Mir, president de la Societat de Caçadors explica que és una tasca que porten fent “tota la vida”, i que els primers dipòsits d’aigua es van col·locar a principis dels anys vuitanta. Des de l’Ajuntament expliquen que aquesta és una tasca que fan els caçadors “de mutu acord amb l’Ajuntament” atesa la sequera al Baix Empordà que està afectant també els animals.

Imatge cedida per la Societat de Caçadors del Montgrí, datada dels anys 80. Col·locant el primer abeurador. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Projecten un segon parc eòlic marí de 500 MW al golf de Roses

La promotora és una filial d'Iberdrola i es troba en tràmit de consulta pública d'avaluacions ambientals
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -