18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Portaran a la Fiscalia la gestió a Palafrugell Gent Gran durant la crisi del coronavirus

Familiars de residents a Palafrugell Gent Gran han fet un escrit "on es posa en coneixement de la Fiscalia una sèrie de fets que poden ser constitutius de delicte o no"

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Associació de Familiars de Residents i Usuaris de Palafrugell Gent Gran portarà a la Fiscalia la gestió que s’ha fet de la crisi sanitària del coronavirus a la residència del Servei de Salut Integrat del Baix Empordà.

Segons ha avançat El Punt Avui i ha pogut confirmar Ràdio Capital, dissabte passat l’entitat va celebrar una assemblea extraordinària amb els seus socis. Es va elaborar un escrit “on es posa en coneixement de la Fiscalia una sèrie de fets que poden ser constitutius de delicte o no”, assegura l’Associació.

“Aquest document es remetrà a la Fiscalia i serà aquesta qui valorarà si hi ha motius per posar en marxa una investigació”. Això ho explica l’associació en un grup de Telegram que com ha pogut comprovar Ràdio Capital, té un centenar de membres.

L’Associació de Familiars de Residents i Usuaris de Palafrugell Gent Gran es va constituir l’agost de 2016. Els objectius de l’associació són els de vetllar i procurar pel benestar i la qualitat de vida de tots els residents i usuaris de dia de Palafrugell Gent Gran, sense distinció. Volen representar com a col·lectiu els familiars i tutors dels residents i usuaris de Palafrugell Gent Gran davant la direcció del centre, el Patronat de la Fundació PFGG i les institucions en general.

Al geriàtric 89 persones s’han contagiat. Això és més de la meitat dels 150 residents. A més, s’han confirmat 39 morts.

El centre és el punt de la comarca on la COVID-19 ha deixat més víctimes. El patronat de la Fundació Palafrugell Gent Gran ha decidit crear una comissió per analitzar la gestió durant la pandèmia.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -