17.9 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Instal·laran 232 lluminàries amb tecnologia LED a tres ports del Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ports de la Generalitat ha tret a licitació el subministrament i la instal·lació de  657 llumeneres amb  tecnologia LED en els vuit ports de la costa gironina que formen la Zona Portuària Nord. En concret, tres d’ells són del Baix Empordà: l‘Estartit, Palamós i Sant Feliu de Guíxols. 

Amb la tecnologia LED, que és més respectuosa amb el medi ambient, es pretén optimitzar els recursos dels recintes portuaris, i és un element important ja que l’enllumenat fa possible l’ús dels espais portuaris durant la nit. El pressupost destinat és de 460.229 euros i s’executarà en un termini de tres mesos.

A l’Estartit s’hi instal·laran 15 lluminàries a l’aparcament del moll central i a l’entorn de l’oficina de guardamolls. A Palamós hi haurà 172 punts de llum als accessos i vial del port i també al sector pesquer (llotja, casetes de pescadors i zona de la Catifa), a l’entorn del museu de Pesca, al moll comercial, al dic de recer i a la zona de magatzems i naus. Per últim, a Sant Feliu de Guíxols s’hi instal·laran 45 lluminàries al moll de pescadors, a la façana de la llotja, a la zona d’aparcament i a l’esplanada i al carrer Colon.

Els altres ports de la costa gironina que rebran la tecnologia LED són el de Llançà, Port de la Selva, Roses, l’Escala i Blanes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Primera Llista – 18 setembre 2021

Torna la Primera Llista, el repàs a les cançons més importants de la setmana!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -