10.6 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

El Trampolí de La Bisbal participa a l’espectacle de La Fura dels Baus al White Summer

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest dissabte, la inauguració del festival White Summer de Pals comptarà amb la participació d’alguns membres de l’Associació el Trampolí, entitat social de la Bisbal que treballa per a la integració social de persones amb discapacitat psíquica. Formaran part de la Xarxa Humana, una gran estructura formada per una cinquantena de voluntaris, amb què la Fura dels Baus donarà el tret de sortida al White Summer. La Xarxa Humana és una estructura escenogràfica que pot generar coreografies aèries en què intervenen un gran nombre de participants. La Xarxa té com a base una gran biga metàl.lica suspesa des d’una grua i mig centenar d’actors penjants. L’impacte sobre el públic es basa en aquesta suma d’estructura metàl·lica i xarxa de persones, moviments i gestos. El festival White Summer s’allargarà fins al 27 d’agost al Mas Gelabert de les Serres de Pals. 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

00:00:20

Vídeo: Graven dos exemplars de llúdriga a la Vall del Ridaura de Platja d’Aro

El mamífer havia desaparegut pràcticament de l'Empordà fins la seva reintroducció el 1995

Altres notícies