30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

“Positions”, d’Ariana Grande

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La cantant Ariana Grande ha tornat, quasi de sorpresa, amb un nou disc. Després de col·laboracions estrella dels últims mesos amb Lady Gaga amb el tema ‘Rain On Me‘, o amb Justin Bieber amb ‘Stuck With U‘, la cantant ha estrenat ‘Positions‘ el seu sisè disc d’estudi. I dèiem quasi de sorpresa, perquè no va fer gaire campanya d’aquest àlbum, només dues setmanes abans de l’estrena.

Tot i que l’artista és considerada una de les noves reines del pop i que en els seus primers discs de la carrera hi predominen balades i cançons pop, el 2019 va decidir fer un gir i canviar el seu estil musical al R&B, estrenant ‘Thank U, Next‘. Un any i mig després, ho ha tornat a fer, publicant ‘Positions’, un àlbum de R&B però que barreja diferents estils musicals amb algunes col·laboracions com la de Doja Cat que arriba a tocar els sons del dance a ‘Motive‘ o en les últimes cançons de l’àlbum ‘Pov‘ i ‘Obvious‘ on trobem una Ariana més melòdica com la dels seus primers treballs, però sempre sense deixar de banda el R&B.

Tot l’àlbum en si, té unes característiques generals, que ja l’acompanyen de l’anterior disc: ritmes marcats, alguns moments dins de la cançó en què la veu de la cantant agafa el protagonisme i fa aquells girs amb la seva veu ja tan característics en els seus ‘hits’, i alguns moments clau en els quals només s’escolten els instruments. Potser una altra característica que no havíem vist fins ara en els treballs d’Ariana Grande era la utilització de violins, i és que, ja només amb ‘Shut Up‘, la cantant obra el disc a cop de violí, un instrument que serà clau en molts moments del disc com a ‘34+35‘ o ‘My Hair‘.

Pel que fa a la temàtica de les cançons, Ariana Grande ha apostat per unes lletres d’empoderament femení, com va fer amb ‘God Is A Woman‘, a través d’històries personals. La cantant ha volgut enviar un missatge als seus fans que tothom s’ha d’estimar a si mateix, i a més a més ho ha fet sense filtres, ja que explícitament en algunes lletres com la de ‘Six Thirty‘ o ‘Nasty‘ parla del sexe i del desig sexual.

Però en les seves lletres no ha volgut deixar enrere als haters i als que sempre la critiquen i especulen sobre la seva vida privada. A tots els comentaris que rep la cantant nord-americana, Ariana Grande els ha dit ‘Shut Up‘ (Calla), que ella està bé, que ‘Keep opinions muted‘ (Quedeu-vos les opinions en silenci) i que ‘You know you sound so dumb‘ (Saps que ets tan ximple).

És un disc que barreja moltes coses, missatges clars sobre el poder de la dona, sons i ritmes diversos que no avorreixen, i unes col·laboracions de luxe com la de Ty Solla $ign a ‘Safety Net‘ i la de Doja Cat que ja hem mencionat abans. Però està clar que no podem acabar aquesta crítica sense parlar de la col·laboració amb The Weeknd a la cançó ‘Off The Table‘, on la veu dels dos cantants conflueixen entre sintetitzadors i el teclat del cantant de ‘Blinding Lights‘. Un tema que podríem dir que és un dels més rodons i amb una producció més elaborada de tot el disc.

L’entrada “Positions”, d’Ariana Grande ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -