16.2 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Presentació dels treballs de la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge-Sant Antoni

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els set estudiants becats durant el curs passat per la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge-Sant Antoni de la Universitat de Girona presentaran aquest divendres les seves tesis finals de màster.

L’acte de presentació comptarà amb una posterior taula rodona al voltant dels temes que han tractat els treballs dels estudiants. Aquest debat comptarà amb reconeguts professionals com els xefs Paco Pérez i Marc Gascons.

Tots els treballs d’investigació són de gran importància pel territori. Entre els estudiants hi ha dues noies xineses. Aquestes alumnes presentaran uns projectes relacionats amb la gastronomia i l’enoturisme al mercat xinès.

Entre els altres projectes destaca la Ruta del Vi DO Empordà. Un treball de l’estudiant Laura Coris.

La presentació dels treballs es farà a partir de les 10:00 al Castell de Calonge, a la Plaça Major 1. A partir de les 10 intervindran tots els estudiants que han participat a la Càtedra.

Després serà el torn de la taula rodona i finalment amb paraules de l’alcalde de Calonge, Jordi Soler i la directora de la Càtedra, Dolors Vidal, es posarà fi a la presentació dels treballs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×08 – Perdudes primaverals

En aquest nou episodi dissimulem el fet de no tenir tema amb moltes anècdotes de les nostres últimes setmanes....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -