12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

El nou aparcament o la reforma de la plaça del Monestir, principals inversions als pressupostos de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols presenta un pressupost de 33 milions d'euros i en destinarà 12,5 a inversions

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols porta a aprovació aquest dijous un pressupost de 33 MEUR per al 2022 i preveu destinar-ne 12,5 a inversions.

Entre els principals projectes, hi ha l’aparcament de Ponent (5 MEUR); el centre ocupacional Tramuntana (860.000 euros); l’espigó de garbí (431.000 euros) o la reforma de la plaça del Monestir (1,6 MEUR).

També preveu 857.390 euros per fer el cobriment de la riera i 470.000 més per habitatge públic, entre d’altres actuacions. Els comptes per a l’any vinent tenen com a objectius prioritaris la recuperació social i econòmica i abordar projectes no resolts i que “juguen un paper estratègic en la transformació la ciutat a tots els nivells”.

Les inversions previstes tindran dues vies de finançament: la del pressupost del 2022 i les ja finançades durant el 2021 aprofitant la flexibilització dels procediments econòmics dels ajuntaments. A més, l’Ajuntament està a l’espera de saber quines aportacions rebre dels fons Next Generation.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -